Oriflame

 

Milyen lehetőségeket nyújt az Oriflame a tagjainak?

 

- Azonnali megtakarítás, spórolás a saját, illetve a család részére szükséges tisztálkodási, kozmetikai, vitamin és étrendkiegészítő, egyéb kiegészítő termékek Oriflame katalógusból (-20% kedvezmény), üzleti magazinból, exkluzív ajánlatból (-20-70% kedvezmény), webes ajánlatból (-20-70% kedvezmény) történő megrendelésével.

- Azonnali haszon a katalógusban szereplő ár 20%-a, ha rokonoknak, barátoknak, munkatársaiknak, ismerősöknek is segítesz beszerezni az Oriflame termékeket a katalógus megmutatásával, a rendelések összegyűjtésével és leadásával. Te döntöd el, hogy élsz-e ezzel a lehetőséggel, ezt a döntésedet bármikor meg is változtathatod, csak rajtad múlik.

- Meghirdetett időszakos akciók keretében további kedvezményes áru termékek vásárlása, ajándék termékek elfogadása.

- Nincs  kötelezően előírt minimum rendelés, Te döntöd el, hogy adott katalógusból rendelsz-e és milyen értékben. Azonban érdemes kihasználni a lehetőséget, melyek az első katalógusból történő rendeléshez kapcsolódnak.

- Távolabb lakó rokonok, barátok, ismerősök, volt osztálytársak, évfolyamtársak vagy akár idegenek meghívása Oriflame tagnak, ezzel vásárlói közösség építése, melyért 4-24% jutalék jár teljesítmény utáni árengedmény formájában. Ezzel három hetente (évi 17 alkalommal) bevétel érhető el. Ennek összege csak a befektetett munkától függ, nincs felső határ. A saját részre vásárolt termékek árából történő visszatérítéstől egészen a főállásnak megfelelő jövedelemig bármilyen összeg elérhető. Nincs fix munkaidő, nincs főnök, mindenki maga dönti el, hogy mikor és milyen tevékenységet szeretne végezni. Te döntöd el, hogy élsz-e ezzel a lehetőséggel. Ezt a döntésedet bármikor megváltoztathatod, csak rajtad múlik.

- Kedvezményes szállítási díj igénybe vétele. A 100 BP-ot elérő csomagot ingyenes szállítja a Posta akár házhoz, akár a megadott postapontra, illetve lehet postán maradó is a csomag. Ha a csomag nem éri el a 100 BP-ot, akkor a postán maradó csomagra 999 Ft, a házhoz szállítottra 1.599 Ft a szállítási költség, de mindig kiválthatod a megadott termékek egyikének a megvásárlásával, így a szállítási díj ismét 0 Ft lesz. 

- Kedvezményes 1 Ft-os tagság megújítási díj. Feltétele: nincs lejárt tartozás, minden katalógusból történő legalább 75 BP. Kedvezmény nélkül az éves tagdíj 999 Ft.

- Közvetlen rendelési lehetőség a nap 24 órájában, a katalógus első napján 6,00 órától a katalógus utolsó napján 22,00 óráig.

- Csomag átvételi lehetőség a rendeléstől számított 1-2 munkanapon belül.

- 100%-os garancia

- Országos rendezvényen történő ingyenes részvételi lehetőség

- A rendelés leadásához, vásárlói közösség építéséhez folyamatos segítségnyújtás a szponzoron keresztül.

 

Ha szeretnél csatlakozni, törzsvásárlói, szépségtanácsadói kódot igényelni, akkor ide kattintva teheted meg.