Vásárolj saját magadnak és családodnak

állandó 20%-os kedvezménnyel

minőségi svéd Oriflame termékeket.

 

Miért éri meg saját kóddal vásárolni?

- Közvetlenül rendelhetsz az Oriflame honlapján a nap 24 órájában, nincs szükség szépségtanácsadó közreműködésére

- Mint törzsvásárló, azonnali 20% kedvezményt kapsz, a katalógusban látott termékek árának csak a 80%-át kell fizetned (az akciós árból is lejön a 20% kedvezmény)

- Választhatsz a tagoknak szóló, további 20%-70% kedvezménnyel kínált termékekből, időszakos akciókból

- 2 munkanapon belül átveheted a csomagot az általad választott bármelyik magyarországi postán, illetve mol postapontokon, a szállítási díj 999 Ft vagy díjtalan, házhoz szállítással 1.599 Ft vagy díjtalan. A joker termék megvásárlásával bármelyik csomag lehet díjtalan.

- Évi 999 Ft a tagdíj, ami a második évtől lehet 1 Ft is és ezért cserébe minden termék árából 20% kedvezmény jár

- Nincs minimum rendelési összeg, Te döntöd el, hogy adott katalógusból rendelsz-e és milyen értékben, de ha adsz le rendelést, akkor ingyen megkapod a következő katalógust

Rendelhetsz csak saját magadnak és családodnak, de ha van kedved hozzá, akkor élhetsz az üzleti lehetőséggel is. Te döntöd el, mire használod a kódot.

A regisztrációt követően elküldöm az aktuális katalógust.

 

FONTOS: A lenti - pár másodperc múlva betöltődő - űrlapot csak akkor töltsd ki, ha még nincs Oriflame regisztrációs kódod!

Ha véletlenül hibaüzenetet kapnál vagy szeretnéd, hogy én készítsem el a kódot, akkor kérlek add meg itt az adataidat és segítek a regisztrációban.)