START PROGRAM 2018/16 és 2018/17 katalógus időszakban belépőknek

A csatlakozáskori és az azt követő két katalógusból történő 100-100 BP-t elérő megrendelés esetén részt vehetsz a megújult START programban, mellyel kb. 30.000 Ft értékű ajándékhoz juthatsz az alábbiak szerint:

Ha a belépéskori katalógusból rendelsz legalább 100 BP értékben, akkor Tiéd a képen látható szett ajándékba:

Ha teljesítetted az 1. katalógusban a 100 BP rendelést és a második katalógusból is rendelsz legalább 100 BP értékben, akkor újabb ajándékot kapsz:

Ha az 1. és a 2. katalógusból is rendeltél legalább 100 BP értékben és a harmadik katalógusban is eléred a legalább 100 BP rendelést, akkor újabb ajándékot adnak:

 

KEZDŐ CSOMAG

Az Oriflame a csatlakozáskor érvényes katalógusból történő első rendelés leadásakor kezdő csomagot ad, melynek tartalma a leadott rendelés BP (bónuszpont) értéke alapján a következő:
100 BP alatt
Oriflane mappa
Start program
Prémium katalógus
Bőrápolási kisokos
Wellness brossúra 
Illatkalauz
Szépségtanácsadói kézikönyv
100 BP felett még pluszban
Oriflame logós mintatartó (új)
Giordani Gold Essenza minta
Giordani Gold Notte Eau de Toilette minta
NovAge Ecollagen ránctalanító nappali krém Minta
NovAge Ecollagen ránctalanító éjszakai krém Minta
NovAge Ultimate Lift lifting-hatású nappali krém Minta
NovAge Ultimate Lift lifting-hatású éjszakai krém Minta
NovAge Ultimate Lift lifting-hatású szérum Minta
NovAge True Perfection hidratáló nappali krém Minta
NovAge True Perfection hidratáló éjszakai krém Minta

 

SZPONZORI AJÁNDÉK (CSAK AZOKNAK, AKIK EZEN A HONLAPON KERESZTÜL CSATLAKOZNAK):

Amikor a tagságod eléri az egy (majd később a kettő, három, stb.) évet és abban a katalógus időszakban adsz le rendelést, akkor küldök 7 db termékmintát és egy ajándék terméket. 

 

Ha szeretnél csatlakozni, törzsvásárlói, szépségtanácsadói kódot igényelni, akkor itt készítheted el.

 

 

Tagoknak elérhető akciós felhívások 2018. november 27. és 2018. december 17. között:

 

2018.11.26-2018.12.17. között a készlet erejéig

 

 

 

Külön katalógus azoknak, akik legalább 15.000 Ft értékben vásárolnak a 2018/17 katalógusból (kattints a képre a megnyitásáért): 

 

 

 

 

 

 

Ha meghívsz új tagokat a 2018/17 katalógus időszakban: 

 

A 2018/17, 2019/01 és 2019/02 katalógushoz tartozó ajánlat:

 

 

Oriflame feliratos termékek

 A termékek megtekinthetők ide kattintva

 

 

Oriflame

 

Milyen lehetőségeket nyújt az Oriflame a tagjainak?

 

- Azonnali megtakarítás, spórolás a saját, illetve a család részére szükséges tisztálkodási, kozmetikai, vitamin és étrendkiegészítő, egyéb kiegészítő termékek Oriflame katalógusból (-20% kedvezmény), üzleti magazinból (-20-70% kedvezmény), webes ajánlatból (-20-70% kedvezmény) történő megrendelésével.

- Azonnali haszon a katalógusban szereplő ár 20%-a, ha rokonoknak, barátoknak, munkatársaiknak, ismerősöknek is segítesz beszerezni az Oriflame termékeket a katalógus megmutatásával, a rendelések összegyűjtésével és leadásával. Te döntöd el, hogy élsz-e ezzel a lehetőséggel, ezt a döntésedet bármikor meg is változtathatod, csak rajtad múlik.

- Meghirdetett időszakos akciók keretében további kedvezményes áru termékek vásárlása, ajándék termékek elfogadása.

- Nincs  kötelezően előírt minimum rendelés, Te döntöd el, hogy adott katalógusból rendelsz-e és milyen értékben. Azonban érdemes kihasználni a lehetőséget, melyek az első katalógusból történő rendeléshez kapcsolódnak.

- Távolabb lakó rokonok, barátok, ismerősök, volt osztálytársak, évfolyamtársak vagy akár idegenek meghívása Oriflame tagnak, ezzel csapatépítés, melyért 4-24% jutalék jár teljesítmény utáni árengedmény formájában. Ezzel három hetente (évi 17 alkalommal) bevétel érhető el. Ennek összege csak a befektetett munkától függ, nincs felső határ. A saját részre vásárolt termékek árának visszatérítésétől egészen a főállásnak megfelelő jövedelemig bármilyen összeg elérhető. Nincs fix munkaidő, nincs főnök, mindenki maga dönti el, hogy mikor és milyen tevékenységet szeretne végezni. Te döntöd el, hogy élsz-e ezzel a lehetőséggel. Ezt a döntésedet bármikor megváltoztathatod, csak rajtad múlik. Ezzel kapcsolatos további részletek a Sikertervben olvashatók.

- Kedvezményes szállítási díj igénybe vétele postán vagy mol postaponton maradó csomag szállítási mód választással, illetve ingyenes szállítás 50 BP rendelés felett postán/mol ponton maradó csomagra. A szállítási díj: 599 Ft az 50 BP (kb. 11.000 Ft) értékű rendelés alatt (postán maradó szolgáltatással, PostaPontba történő szállítással); 1.399 Ft a 150 BP értékű rendelés alatt házhoz szállítással.

- Kedvezményes 1 Ft-os tagság megújítási díj. Feltétele: nincs lejárt tartozás, minden katalógusból történő rendelés, átlagban 70 BP rendelés minden katalógusból. Kedvezmény nélkül az éves tagdíj 999 Ft.

- Közvetlen rendelési lehetőség a nap 24 órájában, a katalógus első napján 6,00 órától a katalógus utolsó napján 22,00 óráig.

- Csomag átvételi lehetőség a rendeléstől számított 1-2 munkanapon belül.

- 100%-os garancia

- Országos rendezvényen történő ingyenes részvételi lehetőség

- A rendelés leadásához, csapatépítéshez folyamatos segítségnyújtás a szponzoron keresztül.

 

Ha szeretnél csatlakozni, törzsvásárlói, szépségtanácsadói kódot igényelni, akkor ide kattintva teheted meg.