Oriflame

 

Milyen lehetőségeket nyújt az Oriflame a tagjainak?

 

- Azonnali megtakarítás, spórolás a saját, illetve a család részére szükséges tisztálkodási, kozmetikai, vitamin és étrendkiegészítő, egyéb kiegészítő termékek Oriflame katalógusból (-20% kedvezmény), üzleti magazinból (-20-70% kedvezmény), webes ajánlatból (-20-70% kedvezmény) történő megrendelésével. A törzsvásárlói/szépségtanácsadói kód segítségével évente 17 katalógusból és a hozzá tartozó üzleti magazinból, illetve valamennyi rendelés során a webes ajánlatból választhatsz -20%-tól -70%-ig terjedő kedvezménnyel termékeket.

- Azonnali haszon a katalógusban szereplő ár 20%-a, ha rokonoknak, barátoknak, munkatársaiknak, ismerősöknek is segít beszerezni az Oriflame termékeket a katalógus megmutatásával, a rendelések összegyűjtésével és leadásával. Te döntöd el, hogy élsz-e ezzel a lehetőséggel, ezt a döntésedet bármikor meg is változtathatod, csak rajtad múlik.

- Meghirdetett időszakos akciók keretében további kedvezményes áru termékek vásárlása, ajándék termékek elfogadása.

- Nincs  kötelezően előírt minimum rendelés, Te döntöd el, hogy adott katalógusból rendelsz-e és milyen értékben. Azonban érdemes kihasználni a lehetőséget, melyek az első katalógusból történő rendeléshez kapcsolódnak (START program ajándékok 20 eFt értékben, szponzori ösztönzők, időről-időre Oriflame belépési ösztönzők). (Lásd később)

- Távolabb lakó rokonok, barátok, ismerősök, volt osztálytársak, évfolyamtársak, stb. meghívása Oriflame tagnak, ezzel csapatépítés, melyért 4-24% jutalék jár teljesítmény utáni árengedmény formájában. Ezzel három hetente (évi 17 alkalommal) bevétel érhető el. Ennek összege csak a befektetett munkától függ, nincs felső határ. A saját részre vásárolt termékek árának visszatérítésétől egészen a főállásnak megfelelő jövedelemig bármilyen összeg elérhető. Nincs fix munkaidő, nincs főnök, mindenki maga dönti el, hogy mikor és milyen tevékenységet szeretne végezni. Te döntöd el, hogy élsz-e ezzel a lehetőséggel. Ezt a döntésedet bármikor megváltoztathatod, csak rajtad múlik. Ezzel kapcsolatos további részletek a Sikertervben olvashatók.

- Kedvezményes szállítási díj igénybe vétele postán vagy mol kúton maradó csomag szállítási mód választással, illetve ingyenes szállítás 50 BP rendelés felett postán/mol ponton maradó csomagra. A szállítási díj: 599 Ft az 50 BP (kb. 11.000 Ft) értékű rendelés alatt (postán maradó szolgáltatással, PostaPontba történő szállítással); 1.399 Ft a 150 BP értékű rendelés alatt házhoz szállítással.

- Kedvezményes 1 Ft-os tagság megújítási díj. Feltétele: nincs lejárt tartozás, minden katalógusból történő rendelés, átlagban 70 BP rendelés minden katalógusból. Kedvezmény nélkül az éves tagdíj 999 Ft.

- Közvetlen rendelési lehetőség a nap 24 órájában, a katalógus első napján 6,00 órától a katalógus utolsó napján 22,00 óráig.

- Csomag átvételi lehetőség a rendeléstől számított 1-2 munkanapon belül.

- 100%-os garancia

- Országos rendezvényen történő ingyenes részvételi lehetőség

- A rendelés leadásához, csapatépítéshez folyamatos segítségnyújtás a szponzoron keresztül.

 

   

START PROGRAM

A csatlakozáskori és az azt követő két katalógusból történő 100-100 BP-t elérő megrendelés esetén részt vehetsz a megújult START programban, mellyel kb. 20.000 Ft értékű ajándékhoz juthatsz az alábbiak szerint:

Ha a belépéskori katalógusból rendelsz legalább 100 BP értékben, akkor Tiéd a képen látható szettek közül amelyiket választod:

Ha teljesítetted az 1. katalógusban a 100 BP rendelést és a második katalógusból is rendelsz legalább 100 BP értékben, akkor újabb ajándékot választhatsz:

Ha az 1. és a 2. katalógusból is rendeltél legalább 100 BP értékben és a harmadik katalógusban is eléred a legalább 100 BP rendelést, akkor újabb ajándék választhatsz jutalmul:

KEZDŐ CSOMAG

Az Oriflame a csatlakozáskor érvényes katalógusból történő első rendelés leadásakor kezdő csomagot ad, melynek tartalma a leadott rendelés BP (bónuszpont) értéke alapján a következő:
100 BP alatt
Oriflane mappa (új)
Start program 2017
Prémium katalógus
Bőrápolási kisokos 2017
Wellness brossúra 2017
Illatkalauz
Szépségtanácsadói kézikönyv
100 BP felett még pluszban
Oriflame logós mintatartó (új)
Giordani Gold Essenza minta
Giordani Gold Notte Eau de Toilette minta
NovAge Ecollagen ránctalanító nappali krém Minta
NovAge Ecollagen ránctalanító éjszakai krém Minta
NovAge Ultimate Lift lifting-hatású nappali krém Minta
NovAge Ultimate Lift lifting-hatású éjszakai krém Minta
NovAge Ultimate Lift lifting-hatású szérum Minta
NovAge True Perfection hidratáló nappali krém Minta
NovAge True Perfection hidratáló éjszakai krém Minta

 

SAJÁT SZPONZORI AJÁNDÉK (CSAK AZ ÉN CSOPORTOMBA JELENTKEZŐKNEK):

Szeretném, ha minél előbb megismernéd az Oriflame fantasztikus termékeit, ezért az alábbi SAJÁT JUTALMAKAT ajánlom fel annak, aki megteszi a következő lépést és leadja az első rendelését a belépéskor aktuális katalógusból:
Minden szépségtanácsadó részére, akinek az első rendelése az aktuális katalógusból
- 1-50 BP közötti, küldök 5 db termékmintát,
- 51 BP-től, küldök 7 db termékmintát.
Ezen felül aki a katalógus zárás előtti napig (vasárnap éjfélig) ad le rendelést, annak a rendelés leadását követően küldök egy ajándékot. Ez a meglepetés ajándék független az egyéb ajándéktól.

 

 

Ha megtetszett a lehetőség, nincs más teendőd, mint kitölteni a regisztrációs űrlapot. Ha megérkezett a kódszám akkor,

1. lépésben próbáld ki a termékeket, vásároljon saját célra, családnak, így azonnal megspórolod a katalógusban feltüntetett ár 20%-át.

2. lépésben mutasd meg a katalógust rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek, kollégáknak, így azonnali 20%-os haszonra teszel szert.

3. lépésben hívj meg másokat is, hogy legyenek szépségtanácsadók. Így rövid idő alatt 4-24% jutalékra teszel szert.

 

Természetesen Te döntöd el, hogy a saját és család részére történő vásárláson felül élsz-e a további lehetőséggel.

 

Ha szeretnél csatlakozni, törzsvásárlói, szépségtanácsadói kódot igényelni, akkor ide kattintva teheted meg.