A természetes hajápolók hosszú ideje egyre nagyobb teret hódítanak, mára pedig hatékonyabbak, tartósabbak és megbízhatóbbak, mint valaha.

 

VÉKONYSZÁLÚ HAJ

A vékonyszálú, gyenge vagy károsodott haj számára a méz jelenthet rendkívül hatékony segítséget.  Fantasztikusan lágyítja, simává varázsolja a szálakat és a haj számára nélkülözhetetlen tápanyagokat, aminosavakat és vitaminokat tartalmaz, melyek mélyen hidratálják a hajat.

A tej hasonlóan természetes tápanyagforrás, fehérjetartalma révén táplálja, kondicionálja és erősíti a hajat. A-vitaminban és B6-vitaminban gazdag, melyek a hajat selymessé és ragyogóvá varázsolják.

Oriflame tipp: a Milk & Honey termékcsalád

NovAgeA NovAge termékek formulája a bőröregedés jeleire hat a bőr életkorral változó igényeinek megfelelően. A NovAge termékek az AgeReflect elnevezésű tudományos, a bőr öregedésével kapcsolatban végzett tanulmány eredményeképp jöttek létre, amelyet az Oriflame tudósai végeztek el közel 1000 hölgy részvételével. A tanulmány során megállapították, hogy 5-ből 4 hölgy bőre idősebbnek látszik a valódi életkoránál. Ennek oka, hogy a bőr minden személy esetében eltérő mértékben öregszik.

 

A NovAge termékek minden bőrtípusra használhatók. Az egyes szettek 6 termékből állnak, melyek biztosítják a napi bőrápolási rutint:

Az Oriflame bőrápolási szakértőjének ajándékozási útmutatója

ANYA
"A nőknél 40 év felett az öregedés egyik leggyakoribb jele a feszesség és a kontúr csökkenése. Ezért ajándék javaslatom anyának a NovAge Ultimate Lift lifting-hatású szett. Szabadalmaztatott technológiánknak, az AspartoLiftnek köszönhetően, klinikailag igazoltan 70%-kal rugalmasabb bőrt eredményez 12 hét alatt."

Oriflame EcoBeautyHOGY HAT A TÉLI IDŐJÁRÁS BŐRÜNKRE? 
A téli időjárás kíméletlen bőrünkkel, ami egyensúlyhiányt okoz. Ez különösen azokra az országokra igaz, ahol a tél száraz. Az ilyen éghajlaton a tél a hatása még nagyobb, és az öregedés jelei is felgyorsulnak. Ennek egyik eredménye, például, hogy a nedvesség elvesztése miatt jobban látszanak a mimikai ráncok. 

MI A LEGJOBB, AMIT TEHETÜNK BŐRÜNK EGYENSÚLYÁNAK VISSZAÁLLÍTÁSÁRA?
Nagyon sok dolog van, amivel védeni és erősíteni tudjuk bőrünket a téli hónapok alatt. Íme néhány tipp az Oriflame termékek közül, melyekkel védhetjük bőrünket: 

Oriflame Pure Skin termékekAz új Pure Skin termékek 2016. október 18-tól kaphatóak!

Kezelje a pattanásokat és a mitesszereket a Pure Skin arcápolókkal. Formulájuk szalicilsavval gazdagított Detect Technológiát és természetes szuper gyümölcsökből nyert kivonatokat tartalmaz. 

 

Szuper hatóanyagok

A szalicilsavat tartalmazó Detect Technológia célzottan a pattanások kialakulásáért felelős baktériumokra hat, szabályozza a faggyúképződést és mattítja, tisztábbá teszi a bőrt. Hatására kevesebb pattanás képződik.