NovAgeA NovAge termékek formulája a bőröregedés jeleire hat a bőr életkorral változó igényeinek megfelelően. A NovAge termékek az AgeReflect elnevezésű tudományos, a bőr öregedésével kapcsolatban végzett tanulmány eredményeképp jöttek létre, amelyet az Oriflame tudósai végeztek el közel 1000 hölgy részvételével. A tanulmány során megállapították, hogy 5-ből 4 hölgy bőre idősebbnek látszik a valódi életkoránál. Ennek oka, hogy a bőr minden személy esetében eltérő mértékben öregszik.

 

A NovAge termékek minden bőrtípusra használhatók. Az egyes szettek 6 termékből állnak, melyek biztosítják a napi bőrápolási rutint:

1. lépés: arctisztítás. Arctisztító tej és tonik

2. lépés: szemkörnyékápolás

3. lépés: hatékonyság fokozása. Szérum

4. lépés: hidratálás, lifting-hatás: nappali és éjszakai krém

 

 

Fakó bőr, tágabb pórusok? Nov Age True Perfection

A NovAge True Perfection arcápolókkal fiatalosabbá, hidratáltabbá és 11x ragyogóbbá teheti bőrét!

Késlelteti a bőröregedés első tüneteit. Az elfoglalt, fiatal nőknek fejlesztett NovAge True Perfection termékcsalád klinikailag igazoltan heteken belül tökéletesíti a bőrt és késlelteti a bőröregedés első jeleit. Csökkenti a mozgalmas élet okozta bőrproblémák jeleninek láthatóságát, késlelteti az első ráncok megjelenését. A True Perfection arcápolók klinikailag igazoltan tökéletesítik a bőrt, fokozzák a hidratáltságát, a ragyogását és csökkentik a pórusok méretét.

20 év fölött ajánlott

 

 

Ráncok és finom vonalak a bőrön?NovAge ecollagen

Mindenkinek előfordulhat ránc a bőrén, de az új, továbbfejlesztett Ecollagen arcápolókkal csökkentheti a ráncok megjelenését akár 33%-kal 12 hét alatt. Az első számú továbbfejlesztett ránctalanító termékcsalád, mely csökkenti a ráncok hosszát, mélységét, szélességét.

A többdimenziós ráncok csökkentéséért. A Tri-Peptide-Technológia + Solanaceae (burgonyafélék) növényi őssejtkivonat kombinációja segít megakadályozni a kollagén csökkenését, serkenti a sejtmegújulás folyamatát, és belülről tölti fel a ráncokat. A ráncok megjelenését akár 33%-kal csökkentheti 12 hét alatt!

30 év fölött ajánlott

 

 

Megereszkedett az arcbőre?NovAge Ultimate Lift

Próbálja ki a NovAge Ultimate Lift arcápoló családját, hogy bőre visszanyerje feszességét akár 12 hét alatt!

Visszaállítja bőre feszességét és rugalmasságát. A NovAge UltimateLift arcápolók innovatív, szabadalmaztatott, aminosavban gazdag AspartolLift technológiát tartalmaznak. 70%-kal rugalmasabb bőr 12 hét alatt.

40 év fölött ajánlott

 

 

 

A szettek mellett további termékek is megvásárolhatók, melyek tovább fokozzák a szettek hatását.

 

forrás: https://hu.oriflame.com/brands/novage